onsdag, december 08, 2010

Landgång i Auckland!

Fjärde omgången av den bejublade och folkkära SVT serien Landgång ska visas i SVT i april 2011! Denna insider information besitter nu undertecknad efter att ha fått tillbringa en supertrevlig dag i TV-profilerna Anne Lundbergs och German Zamudios sällskap. Samt likaledes härlige producenten Petter Bragée och kameramannen Lasse Schön.

Produktionsgänget landade i Auckland i natt, efter 37 timmars resa, och mönstrade på Wallenius stolta flaggskepp M/S Aniara på eftermiddagen idag. (Läs om vår resa med Aniara) Dessförinnan filmades stadsmiljöer i Auckland, vi vandrade längs shoppinggatan Queen Street, och tog färjan till Devonport för att fånga Aucklands vackra panorama. Att Anne och German har en speciell relation och trivs jättebra tillsammans märks direkt, det är aldrig långt till skratt. Gänget är väl sammansvetsat och har jättekul, nya idéer poppar upp kontinuerligt och Lasses filmkamera är med och fångar allt.

German seglade på Auckland på 60 och 70-talet, och har inte varit här sedan dess. Då fanns inga höghus i Auckland, så han förundrades över hur staden förändrats, men ändå inte… Hamnen är fortfarande en levande och central del av staden och gamla fina Ferry Building står där den alltid stått. Maten som ska lagas ombord den här omgången ska bli en nostalgitripp tillbaka till den tiden, Wallenbergare och Kyckling Marengo – typ!

Ikväll seglar Aniara med destination Brisbane – vi önskar dem lycka till med arbetet, och ser fram emot nya avsnitt med Germans sköna matlagningskonst och livet ombord!!

1 kommentar:

susanna sa...

men berätta. vad hade du för roll?
Lokal guide?
Jag vet faktiskt nada om tv-serien, men ska kolla in!
Roligt!