torsdag, april 28, 2011

Gräsänka bloggar om nästan ingenting

Får man bara blogga när man har något roligt att berätta? I så fall ska jag inte blogga idag… har varit helt oinspirerad hela dagen. Igår morse skjutsade jag maken till flygplatsen, han ska jobba i Brisbane över hela helgen. Gräsänka kan ju vara kul, men när regnet strilar av och till dagarna i ända, och inomhusaktiviteterna blir för många blir jag blir lite ur humör. Morgonens sköna jogg längs vackra havet hjälpte bara lite. Som tur var kom Jo och drog ut mig på mysfika, men det blev inte så mycket annat konstruktivt gjort då...

Något stormsystem har sedan en vecka tryckt in varm fuktig luft över våra ’Shaky Isles’, nu får det vara nog! Förra torsdagen hade vi ju sommar, var på stranden och morgonsimmade i uppgående solen. Men vi bor i alla fall inte runt Napier och Hawke’s Bay på östkusten, där dj-r har det stormat, regn, ras och översvämningar.

Som tur är har vi ju våra två snygga italienska luftavfuktare, himmel vad de är bra! Vår inomhusmiljö har förbättrats 200 %, jag förstår inte varför vi inte köpte dem förra året? Men de lär nog märkas på nästa elräkning… men det är det värt att slippa lägga sig i en halvfuktig säng eller ha konstant sura handdukar.

Svenska sportsidor var verkligen intressant att läsa idag med Patrik Sjöbergs avslöjanden. Han kommer verkligen i lite annat ljus, fortsättning följer säkert? Men NZ Heralds sportsidor är oftast bara att slänga, bara rugby, rugby, rugby, rugby, rugby league, cricket, netball och hästkapplöpningar, möjligen lite surfing och triathlon också. Men idag stod en kul(!) nyhet. Jacko Gill, lägg namnet på minnet. NZs nya stora friidrottshopp, endast 16 år slår han rekord i kulstötning, och har blivit inbjuden till DN Galan i juli! "It's wonderful to be invited to Sweden - it is the biggest event on the athletics calendar". Cool, hur många kiwisar har tävlat där?

Tack o Godnatt!

Inga kommentarer: