söndag, juli 31, 2011

Packa väskorna, det är vår!

Vi lämnar ett Auckland med vårkänslor. Idag värmer solen från en illblå molnfri himmel, svag bris. Dörrar och fönster står på vid gavel och tvätten torkar utomhus. Överallt tokblommar otroligt vackra magnolior och kamelior som om det vore deras sista stund på jorden. Det är lätt att förtränga vinterns galna stormar och skyfall nu. I fredags kväll satt vi på lokala italienarens uteservering och åt middag, OK, med lite infravärme och jackor på, men i alla fall... Augusti är fortfarande en vintermånad.

Veckan har som vanligt passerat i ett huj, vi har äntligen varit hos en tandläkare, en trevlig sydafrikansk kvinna, inga hål, så nu kan man koppla av ett par år till :-) ! Fotdoktorn har fått besiktiga min degenererade häl igen, och han var nöjd med framstegen. Efter sju veckor i hans program har jag faktiskt mindre ont, så timmar av hällyft och ismassage verkar fungera, men jag har hälften kvar, bara att hänga i.

Annars har vi mest packat och ägnat oss åt lite detaljplanering av semesterdagarna i Sverige. Nu önskar vi oss en varm svensk sensommar, helst helt utan dagsregn och höststormar, tack.

Inga kommentarer: