söndag, oktober 03, 2010

Galapremiär och Grillpremiär

Broadway har kommit till Auckland! 42nd Street, en klassisk storslagen sång och stepdansmusikal hade bejublad premiär igår kväll. En galapremiär är helt rätt chans att damma av partykläderna efter vinterns träda. Men Aucklands övriga premiärbesökare visade sig som vanligt föredra casual dress, att komma i jeans med skjortan hängande utanför var betydligt mer vanligt än makens smoking. Men kul hade vi, och på festen efteråt fick vi gratulera regissören och skådespelarna till en härlig show.

Innan gårdagens festande hann vi med vårt sista förberedelselopp, 16km, inför Aucklands halvmara. Det gick riktigt bra, kanske tack vare veckans kroppsanalys? OK, det var en ganska platt och lättsprungen bana också. Den här gången sprang vi tillsammans och gick i mål efter 1tim, 23min. Nu gäller det bara att vi lyckas hålla oss friska och starka i fyra veckor till, då ska nog den där halvmaran gå som en dans.

Helgen har också erbjudit solsken så det var äntligen dags att kunna skura uteplatsen ren från vinterns svarta mögelfläckar och smuts, och idag slog vi till med en efterlängtad grillpremiär! Ser fram emot mycket sånt kommande halvåret!

Inga kommentarer: