torsdag, oktober 28, 2010

Premiärdopp! Redo för halvmaraton!?

Sommarens premiärdopp i havet är avklarat! Jag menar alltså inte bad på Tahiti, utan här i kallhavet. I måndags var det ledig dag, Labour Day, då åkte vi till vackra favoriten Shakespear beach. Vattnet var nog 16-17 grader, minst 10 grader kallare än på Tahiti, så det blev ett kort dopp! Vi premiärbadade samma helg och samma plats som förra året. (Klicka för att läsa om det) Det har faktiskt varit högsommarvärme i Auckland ända sen vi kom hem från Tahiti i lördags morse. Soligt och kanonvarmt, hur skönt som helst. Men våren är som bekant lynnig, nästa vecka kan det vara 10 grader och regn… nu njuter vi!

Vi kom förresten hem till en tomatdjungel, minns ni de små ynkliga tomatplantor vi köpte för dyra pengar? Nu har de expanderat till mindre träd! Känns som de håller på att ta över vår uteplats! Förhoppningsvis blir det även riklig tomatskörd och inte bara grönska. De tomatfrön vi sådde samtidigt frodas också. Trodde att frösådden skulle få dela kruka med tomatmonstret, men icke, småttingarna fick räddas till andra krukor. (Rabarber mår också bra, den har vi redan skördat av.)

I morse tränade vi sista Running Clinic sessionen för i år. Inga mördande intervaller eller backträning den här veckan, bara lugn tempo- och teknikträning, efter allt slit vilar vi benen i form! Blev kanske lite väl radikal nedtrappning med solsemester, coach Gayle var inte helnöjd… Men mer redo än så här blir vi inte, nu återstår bara att verkligen springa den där halvmaran på söndag, kl 07.00 går starten. Ska bli kul. Wish us luck!

Inga kommentarer: