fredag, november 20, 2009

Julglamour

TGIF! Solen skiner och vi med den! Igår kväll fick vi äntligen glamma lite. Vi var inbjudna till Hamnens julfest på Auckland Museum, cocktailklädsel påbjudet! Viss tvekan uppstod huruvida kvinna lämpligen drar på sig den lilla svarta så här på sommaren, men mina lokala väninnor var helt tydliga: svart är aldrig fel, och Nya Zeeland är dessutom Home of The All Blacks! Solklart :-)

Auckland Museum är ett imponerade bygge som uppfördes till minne av första världskrigets slut, det firar sin 80-årsdag i år. Högt placerat på en kulle erbjöd den stora festvåningen en magnifik utsikt över Auckland (speciellt över hamnen då… :-)
Det hela var mycket trevligt, vi irrade omkring, pratade med trevliga människor (90% män) alltmedan servisen gick omkring och erbjöd nya plockrätter och dryck hela tiden. Men mina fötter… gå och stå i högklackat några timmar?! Aj!

Idag packar vi för helgutflykten till Tauranga, också en julbjudning, men av WWLs kund. Ikväll har det aviserats whiskyprovning och middag, en casual tillställning. Vi ser också fram emot att få vulkan-vandra och förhoppningsvis bada!

Inga kommentarer: