söndag, november 15, 2009

VM-lycka och Förortsshopping

Vilket lyckligt land vi lever i idag! All Whites (fotbollslandslaget) kvalade in till VM i Sydafrika 2010 efter att ha slagit Bahrain, och Black Sticks (landhockeylandslaget) kvalade in till VM i Indien 2010 efter att ha slagit Malaysia. Svenska landslaget misslyckades ju att ta sig till Sydafrika, så det är tur att vi har bytt hemland – nu har vi ett land att heja på!! :-) Nu är ju inte någon av dessa sporter jättestora här direkt, det mesta handlar om rugby, där landslaget heter All Blacks, spelarna där är att jämföra med Gud. Och imperiets stora sport - cricket! Snart börjar den säsongen på allvar, då heter landslaget Black Caps!

Dagens morgonpromenad var en höjdare - vi lokaliserade två hus i närheten där det bor otroligt keliga katter, en svart och en grårandig :-)

Men dagens huvuduppgift var shopping till hushållet! Det var enkelt, vi gick in i jätteaffären The Warehouse, och ut kom vi 3500:- fattigare, istället med vattenkokare, mikrougn, trädgårdsbord med 6 stolar, och dessutom 2 solsängar – hemskt sköna! Och allt gick att packa in i jättebilen, tillsammans med många kassar matshopping från Pak’n’Save.

Fortfarande inget ADSL, leverantören Telekom har inte ens lyckats skicka ut ett modem i tid, trots att vi har bokade i tid, typiskt…

Inga kommentarer: